Bécsi Városnézés – Wiener Stadtführung

Időpont: 2013. november 9. 12:30 Helyszín: Bécs-Karlskirche előtt Események, Múzeumlátogatás
0 hozzászólás

Kedves Diákok!

Szeretettel meghívunk titeket 2013. november 9-én 12:30 órakor első bécsi városnéző délutánunkra!

Bizonyára mindenki járt már úgy, hogy iskolába, munkába rohanás közben csodálkozott rá történelmi épületekre, formás templomokra vagy egyszerűen a hamisíthatatlan bécsi környezetre. Ebben a városban ez nem meglepő, hisz szinte minden utcában találkozhatunk csinos műemlékekkel. Ne fussunk el mellettük! Szakítsunk időt Bécsre és ne csak a buszos turisták tudják milyen szép helyen is élünk.

Találkozópont és egyben első állomásunk a Károly-templom/Karlskirche (Kreuzherrengasse 1, 1040 Wien, Ausztria; U4/U1 megálló Karlsplatz), ahol egyesületünk elnökétől hallhatunk érdekességeket és insider infokat az épületről. Ezek után többség dönt alapon folytatjuk a délutánt Savoyai Jenő herceg nyári palotájánál, a Belvedere kastélynál, ahol igény szerint megtekinthetjük a Gustav Klimt kiállítást, valamint másik opcióként a Naturhistorisches Museumban tallózhatunk.

Mivel korán ránksötétedik a program után a Schwedenplatzon ellensúlyozzuk a napi kultúrát a Sally’s sörözőben.

A délután folyamán hallhattok továbbá nem közismert bécsi sztorikat, tippeket az Opera vagy színházlátogatásról, múzeumokról, javaslatot néhány híres régi bécsi kávéházról és sörözőről.

Belépőjegyek:
Naturhistorisches Museum, diák: 5 €
Schloss Belvedere, diák: 10 €

Jelentkezni az elnok@mde.hu címen tudtok, elég egy üres e-mail, tárgyban a ‘városnézés’ címszóval. Ha kérdésetek van, ugyanerre a címre írhattok válaszért. A jelentkezés a helyfoglalás miatt elengedhetetlen, kérünk időben írj.

Nagy eső esetén a program vasárnap 14 órakor kerül megrendezésre.

Büszke vagy, hogy itt élsz? Gyere velünk, ismerd meg a várost mégjobban!

Link a facebook eseményhez: Facebook – Bécsi Városnézés

Megosztás

Sorry, the comment form is closed at this time.


Copyright © MDE-VUS Magyar Diákok Egyesülete – Verein Ungarischer Studenten 2010 - Powered by Wordpress Webdesign: ZINA LEMMIKKI