Felhívás: szakmai gyakornokokat keresünk!

Gregor András, 2015. május 12. Hírek 0 hozzászólás

Az MDE új kezdeményezése, hogy a szakmai gyakorlat megszerzéséhez is segítséget nyújtson.

Tudjuk és ismerjük azt a helyzetet, hogy a tanulmányok befejezésével és szakmai gyakorlattal könnyebb a munka világába belépni: már kevés szakmai tapasztalat is előnyhöz juttat azokkal szemben, akiknek nincs.

A hallgatóknak megfelelő szakmai gyakorlati helyet, állást találni bizony nehéz, s ezért ez kitartást és sok utánajárást igényel. A cégek sem tudják mindig, hogy hova is forduljanak a gyakornokra van szükségük.

Mi arra gondoltunk, segítünk kapcsolatot teremteni a szakmai gyakorlatot kereső hallgatók és a szakmai gyakorlatot kínáló munkáltatók között.

Kérünk Benneteket, hogy a kérdőív kitöltésével segítsétek a munkánkat! Szeretnénk jobban megismerni Titeket és egyben a leendő szakmai gyakorlati igények irányát is. Előre is megköszönünk minden érdemi észrevételt, hozzászólást, véleményt, ami segíti munkánkat!

Hajrá, és ne felejtsétek, az MDE értetek dolgozik, önkéntesekkel. Nagyon fontos számunkra a kérdőív ahhoz, hogy ésszerűen használjuk fel az erőforrásainkat a kezdeményezéshez.

Mert TE VAGY A TÉT!

Kérünk, a kérdőívet 2015.05.20-ig töltsétek ki!

>> Kérlek itt töltsd ki a kérdőívet

Köszönjük az együttműködést és az érdeklődéseteket!

Szeretettel,

Magyar Diákok Egyesülete
MDE-VUS

Megosztás

Sorry, the comment form is closed at this time.


Copyright © MDE-VUS Magyar Diákok Egyesülete – Verein Ungarischer Studenten 2010 - Powered by Wordpress Webdesign: ZINA LEMMIKKI