jobpilot/monster karrier szeminárium

Időpont: 2010. november 11. 18:30 Helyszín: Collegium Hungaricum, 4. emelet Események, Hírek
0 hozzászólás

A jobpilot/monster a világ egyik legnagyobb állásközvetítő cége. Egyesületünk következő karrier szemináriumán a Monster Magyarország képviseletében Karácsony Zoltán álláspiaci szakújságíró, szakértő volt a vendégünk.

>>GALÉRIA


2010. november 11., csütörtök, 18:30
Collegium Hungaricum, 4. emelet

Karrier és álláskeresési tanácsok. Szakértőnk személyes életrajzírói tanácsokat, álláspiaci áttekintést és a jobpilot/monster álláskeresési praktikáit hozta el nekünk. Arról is szó volt, hogy hogyan hívjuk fel magunkra a figyelmet a jelentkezők táborában. Vajon mit ér az osztrák diploma Magyarországon?

A részvétel újfajta tagsággal rendelkező tagjaink számára ingyenes, viszont kérjük jelezd egy rövid email formájában (mde-vus @ mde.hu), mindenki más részére 6,- EUR a részvételi díj.

Hozd magaddal életrajzodat, így személyes tanácsokkal, konzultációval is tud segíteni szakértőnk!

Karrier és álláskeresési tanácsok. Itt az alkalom hogy kérdezz szakértőnktől. Alláspiaci áttekintő után megismerhetjük a jobpilot/monster álláskeresési praktikáit. Szó lesz arról is, hogy hogyan hívjuk fel magunkra a figyelmet a jelentkezők táborában. Vajon mit ér az osztrák diploma Magyarországon?

Köszönjük a Monster Magyarország, a Magyar Iskola Egyesület és a Collegium Hungaricum programunkhoz nyújtott támogatását.

Megosztás

Sorry, the comment form is closed at this time.


Copyright © MDE-VUS Magyar Diákok Egyesülete – Verein Ungarischer Studenten 2010 - Powered by Wordpress Webdesign: ZINA LEMMIKKI