Szemeszternyitás játékkal és zsíroskenyérrel MDE-módra

Gregor András, 2014. november 4. Hírek 0 hozzászólás

A hangulatos Frei-Zeit Bar biztosította a helyszínt a Magyar Diákok Egyesülete által megálmodott októberi szemeszternyitó Game Night-hoz.

Az ötletes játékokat Tokár Gézának köszönhettük, aki egyenesen Pozsonyból utazott hozzánk, hogy a sokféle társasjátékkal, kártyajátékkal még jobban feldobja a már amúgy is jól alakuló hangulatot.

game 6

Amikor a terem megtelt egymást már régóta ismerő vagy pár perce megismert magyar diákokkal, az MDE mélyen tisztelt, mindannyiunk által oly sokat emlegetett ex-elnöke, Ujvári Péter ismertette röviden az egyesület történetét és munkásságát, majd az újonnan megalakult kancellárium egyik tagja, Paluska Zsuzsi számolt be a sok-sok tervről, és az új lendületről, amivel a kis csapat munkába fogott. Felhívta a figyelmet a Reiner Anna szárnyai alatt működő kórházi projektre is, amelynek keretében magyar fiatalok önkéntesen segítenek a tüdőtranszplantáció miatt Bécsbe szállított magyar betegeknek a kommunikációban, valamint támaszt nyújtanak a hozzátartozóknak. Ezután az AMAPED szárnyai alatt működő Bécsi Magyar Ifjúsági Klub főszervezője, Nagy Barnabás állt a figyelő tekintetek kereszttüzébe, és mutatta be viszonylag új vállalkozását.

game2

Ujvári Péter és Paluska Zsuzsanna

Az est további részét az ismerkedés, kötetlen beszélgetés, italozás, és a gondosan megkent zsíroskenyerek kóstolgatása tette ki. Köszönjük Nektek a mosolyokat, a fergeteges hangulatot, a részvételt! :)

 

game

Dani a háttérben önszorgalomból már játszik.

Novemberben is sok szeretettel várunk Titeket a Frei-Zeit Bar-ban megrendezésre kerülő estünkön.

A többi egyelőre maradjon meglepetés! :)

További képek az eseményről >>ITT

Megosztás

Sorry, the comment form is closed at this time.


Copyright © MDE-VUS Magyar Diákok Egyesülete – Verein Ungarischer Studenten 2010 - Powered by Wordpress Webdesign: ZINA LEMMIKKI