Találkozzunk az EFOTT-on!

viktor, 2010. július 2. Hírek 0 hozzászólás

1976 óta minden nyáron más-más városban kerül megrendezésre a legnagyobb hallgatói fesztivál. A magyar Hallgatói Önkormányzatok Országok Konferenciája – HÖOK idén Pécsre és Orfűre hívja a magyar zene és kultúra rajongóit. A többi fesztiválhoz képest az EFOTT még mindig a legkedvezőbb áron kínál kikapcsolódást, ráadásul a külföldi fesztiválozók dömpingje nélkül.

2010.07.13-18., Pécs-Orfű
EFOTT program

Egyesületünk 2006 óta tiszteletbeli tagja a HÖOK-nak, és azóta minden nyáron jelen van a fesztivál civil falujában. Így idén is ott leszünk, több mint egy tucat önkéntes diákszervezettel, az FDE – Felsőoktatási Diákszervezetek Egyesülete tagszervezeteként. Tervezünk csere-bere piac szervezését,  testfestést, tesztet és két előadást is pénteken (Szabados Viktor MDE-VUS és FDE: Fiatalok Lendületben pályázati lehetőségek – Uniós ifjúsági pályázatok. Euró ár/folyam?; Továbbtanulás Ausztriában – 1.500 magyar hallgató Ausztriában. Ingyen diploma?).

Találkozzunk az EFOTT-on!

EFOTT = EGYETEMISTÁK ÉS FŐISKOLÁSOK ORSZÁGOS TURISZTIKAI TALÁLKOZÓJA

Megosztás

Sorry, the comment form is closed at this time.


Copyright © MDE-VUS Magyar Diákok Egyesülete – Verein Ungarischer Studenten 2010 - Powered by Wordpress Webdesign: ZINA LEMMIKKI