Nyelvtanulás

Minden kedves érdeklődő, nyelvtanfolyam kereső, nyelvi problémákkal küzdő figyelmébe szeretnénk ajánlani az Uni Wien által indított német nyelvű kurzusokat. Az egyetemen a változatos hosszúságú és nehézségi szintű tanfolyamok közül mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. A nehézségi szintek felosztása A1/1-től a C2-ig, szintfelmérő tesztekkel történik, amiután mindenkit a saját nyelvtudásának megfelelő csoportokba osztanak. A tanfolyamok felosztása intenzitás és időtartam szerint változó, tanévközben (Okt-Juni) a szemeszterkurzus (4 hónap), trimeszterkurzus (2 hónap) és februárban egy 3 hetes intenzívkurzus áll a rendelkezésünkre.

Sprichst du Deutsch?

A tanítás 16 fős csoportokban zajlik, fontos, hogy a tankönyvek nincsenek benne a honlapon feltüntetett árakban. A tanfolyamok rendszeres látogatása és a sikeres vizsga után B2/2-szinttől a bizonyítvány kiváltja a kiegészítő nyelvvizsgát (Ergänzungsprüfung) az Uni Wien, a BOKU és a TU egyetemeknél.

Akik nyáron szeretnének nyelvtanulással foglalkozni, számukra a nyári intenzívtanfolyam(Júl, Aug, Szept) és a nyári esti tanfolyam lehet a nyerő választás.

A költségekről, j writing a literary analysis paper elentkezési határidőkről és fontosabb részletekről az alábbi linken találtok infromációt német és angol nyelven.
http://sprachenzentrum.univie.ac.at/content/site/dk/de/home/index.html

Deutschkurse der
Universität Wien
Campus der Universität Wien
Hof 1, Zugang 1.16
Alserstr. 4, 1090 Wien
Tel.: +43 1 4277-24101
Fax: +43 1 4277-9241
deutschkurse@univie.ac.at

Bürozeiten:
Mo,Mi,Do,Fr: 09:00 – 15:00 Uhr
Di: 09:00 – 18:30 Uhr