Kedves bécsi továbbtanulás után érdeklődő diákok!

A II. Bécsi Magyar Diáknapokra március 14. és 18. között került sor. Csak úgy mint tavaly, az ideinek is az volt a célja, hogy minél több embert elérjen mind az egyesület, mind a rendezvény, ezért még több, még színesebb programokkal készültünk. Volt megnyitó, sörpong, játékest, karaoke est, Stand-up comedy, ahol Lorán Barnabás Trabarna, illetve Rekop György látogattak el Bécsbe, ezenkívül csapatjátékok, kocsmatúra, MDE Café, sportnap, ahol lehetett focizni, kosarazni és zumbázni is, valamint szemeszternyitó buli. A II. Diáknapokra közel 300 ember jött el, aminek nagyon örülünk, reméljük, évről évre egyre többen látogatják meg! Köszönjük támogatóinknak a segítséget: Ilona Stüberl, Smart Rooms, Ungarisches Tourismusamt, EurolinesHungary Volánbusz Kft., Logikeller, Dobos Bistro, Budapest Bistro, Treffpunkt Café, Café Frei!

 

                        

A többnapos rendezvénysorozat után most szintén egy nagyobb volumenű esemény következik, ez pedig nem más, mint a már többször megszervezett InfoHétvége!

Idén most tavasszal is megrendezésre kerül az MDE-VUS által szervezett információs hétvége, amelyre azokat a magyar diákokat várjuk, akik a következő, vagy az azt követő tanévben már Bécsben fogják vagy szeretnék folytatni tanulmányaikat. Az esemény május 19., 20. és 21-én lesz, színes programokkal vegyítve. A diákokat egy hostelben szállásoljuk el, és napi többszöri étkezést biztosítunk számukra.

 

Jelentkezési határidő: május 14.

 

Előzetes programtervezet:

  • Május 19-én pénteken délután érkezés Bécsbe a Hauptbahnhofra, majd a szállásra, ahol regisztrálunk mindenkit. Ezután vacsorázunk egyet közösen, ismerkedéssel egybekötve.
  • Szombaton délelőtt előadásokat tartunk a bécsi életről, egyetemekről, szállásról, hivatalos ügyek intézéséről, stb. Ebéd után pedig megmutatjuk nektek az egyetemeket, illetve az ismertebb kollégiumokat is. Este pedig vacsora, majd egy kisebb bulival zárjuk a szombati napot.
  • Vasárnap délelőtt reggeli után hazautazás, természetesen kísérettel.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Részvételi díj: 80 euro, amibe a 2 éjszaka, napi többszöri étkezés, valamint a szombat esti buliba a belépő
tartozik.
Az ár nem tartalmazza az oda-és visszautazást, valamint a helyi közlekedést. Az utóbbinál lehetőségetek van 48 órás bérlet vásárlására.

Regisztrálni a következőképpen lehet:

1. Űrlap kitöltése:
https://docs.google.com/forms/d/1oU12-b2jAM- MDkTrR82-H6a0d88mRfouvpznZhWox1E/edit

2. Részvételi díj átutalása:
Magyar Diákok Egyesülete-Verein Ungarischer Studierender
IBAN: AT25 1200 0515 8057 1701
BIC: BKAUATWW

Jelentkezési határidő: május 14.
A regisztráció csak a részvételi díj befizetésével lesz érvényes!
Figyelem! A részvételi díjat lemondás esetén sem áll módunkban visszafizetni!

Kérünk Titeket, hogy küldjétek el nekünk emailben a
– banki átutalás igazolását,
– a 18 év alatti résztvevők esetében a szülői beleegyezést az Információs Hétvégén való részvételre! Szülői
beleegyezés hiányában a 18 év alattiak nem vehetnek részt a hétvégén!

E-mail: gaborkurucz@icloud.com , ndor.milan@gmail.com

A végleges programtervet, az érkezéssel, elszállásolással kapcsolatos információkat a regisztráció véglegesítése után kapják meg a résztvevők e-mailben!

Kérdések esetén írjatok nekünk bátran!

Borítókép: Milán Nádor

Comments are closed.