KÖZLEMÉNY

Ezúton szeretnék tájékoztatni Mindenkit, hogy a tegnapi nappal az MDE elnöki posztját határozatlan időre Újvári Péter vette át, aki már évek óta aktív tagja az egyesületnek és egyben az MDE Alumni Club elnöke is.

Ezennel megragadnám az alkalmat arra is, hogy még egyszer köszönetet mondjak az elnökség tagjainak, segítőinknek, partnereinknek, támogatóinknak, akik nélkül az elmút 16 hónap eredményei és eseményei nem valósulhattak volna meg. Köszönöm a lehetőséget, és a bizalmat is, hogy az Ausztriában tanuló magyar fiatalok érdekeit képviselhettem!

Úgy gondolom, hogy egy tartalmas, termékeny időszakot tudhatunk magunk mögött: 9 MDE Café, az MDE Post 4 számának megjelenése, állófogadás, gólyaavató, International Nikolaus Party, kiállításlátogatások, forralborozások, jótékonysági akció, fimvetítések, közös meccsnézés,  LaserMaxx.

Előadás és megjelenés a HVG Állásbörzén, pályaválasztási tájákoztató előadás, számtalan fogadóóra és egyetem bemutató túra, kb. 30 sajtó megjelenés különböző formákban és összesen több, mint 1000 e-mail megválaszolása. A Facebook csoport létszáma négyszeresére nőtt, és útjára indítottuk a Facebook oldalunkat is. 

Együtműködés különböző szervezetekkel (FDE, MCC, BME HKT), valamint a diplomácia képviselőivel (BI-Collegium Hungaricum Wien, Bécsi Magyar Nagykövetség, Ungarisches Tourismusamt).

Az új elnökségnek sok sikert és eredményes munkát kívánok! Remélem és hiszem, hogy a következő generáció is fontosnak tartja ezt a munkát, amit még 1999-ben kezdett el néhány aktív magyar fiatal, hogy segítse az itt tanuló, vagy az Ausztriában tanulni vágyó hallgatótársát. 

 

Üdvözlettel:

Tóth Kata

leköszönt elnök, MDE

Commentek zárolva