Most vágj képet nekünk!

Az én Bécsem. 10 évesek lettünk!
MDE-VUS fotópályázat

1999-2009

Éves bécsi múzeumi illetve állatkerti bérleteket nyerhetsz!

Önkéntes diákegyesületünk, a Magyar Diákok Egyesülete MDE-VUS immár 10. éve segíti és építi a magyar hallgatók közösségét Bécsben. Az évforduló alkalmából fotópályázatot hirdetünk.

Készíts egy tetszőleges bécsi, kül- vagy beltéri helyszínen és hangulatban – akár egyedül akár barátokkal együtt – egy olyan portrét, amelyet fényképezőgéppel vagy mobillal de mindenképpen saját magadról, kézeltartással készítesz. Majd kommentáld egy frappáns mondattal a képet magyar nyelven.

Regisztráció
A részvétel feltétele, osztrák hallgatói jogviszony (élő vagy korábbi), valamint az egyesületi tagság. A tagságot csak az egyesületi facebook csoport oldalunkhoz csatlakozva aktiválhatod, ez érvényes a meglévő tagokra is. Ezután cím, Matrikelnummer, egyetem, szak megadása az csoport adminoknak facebook üzenetben kötelező.

Részvétel
Regisztráció után tölts fel maximum 3 általad készített önportrét, az 1-1 mondatos kommenttel együtt az MDE-VUS facebook csoportunk oldalának üzenőfalára. A részvétellel hozzájárul minden pályázó ahhoz, hogy pályaműve elektronikus illetve nyomtatott formában megjelenhessen az MDE-VUS gondozásában.

Határidő
Fotópályázatunkra folyamatosan, első körben legkésőbb 2010. január 31-ig várjuk a pályaműveket.

Díjak
A Kunsthistorisches Museum, KHM 7db bécsi múzeumába vagy a Schönbrunn-i állatkertbe szóló éves bérletek és további díjak, mint Horváth István nagykövet legújabb, dedikált könyve.

A pályázati anyagból a bécsi Collegium Hungaricumban, a Magyar Nagykövetségen aulai kiállítást rendezünk és ingyenes szórólapokat készítünk.

Commentek zárolva