Tisztújítás a diákegyesület berkeiben

Majdnem két év elnökség után Paluska Zsuzsi és az MDE eddigi vezetőségi tagjai átadták a stafétát. A tisztújító gyűlés vidáman zajlott, a jelöltek rövid beszédet tartottak jövőbeli elképzeléseikről, majd sor került a szavazásra.

Az MDE-VUS új vezetősége:

Társelnökök: Endre Bálint és Szemerszki Gergely
elnok@mde.hu

Marketing és HR alelnök: Némedi-Tóth Zsófia
Reklám, Facebook és honlap, csapatépítés és tagtoborzás
nemeditothzsofi95@gmail.com

Külügyi alelnök: Zombori Bálint
Továbbtanulásról való tájékoztatás, infóhétvége, fogadóóra, magyarországi középiskolákkal való kapcsolattartás
balint.zombori@mde.hu

Titkárnő: Stánitz Veronika
Belföldi és külföldi partnerkapcsolatok, szponzorokkal való kapcsolattartás
veronika.stanitz@mde.hu

Rendezvénykoordinátorok:

Niedermayer Kolos
MDE party
kolos.niedermayer@gmail.com
Paluska Zsuzsanna
MDE Café, kultúr és egyéb
zsuzsanna.paluska@mde.hu

A múlt héten megrendezésre került Tagtoborzó Közgyűlésünkön 13 diák nyert tagfelvételt az MDE szervező csapatába. Ha Te is kedvet kaptál a szervezéshez, az MDE-hez, keress minket bátran!

Az új elnökség nagy szorgalommal szervezi a december 9-11-ig megrendezésre kerülő Információs Hétvégét, amelyre azokat a magyar diákokat várjuk, akik a következő tanévben már Bécsben fogják, vagy szeretnék folytatni tanulmányaikat. Az esemény 2 napból illetve 2 éjszakából áll, ezalatt a diákokat egy hostelben szállásoljuk el, és napi többszöri étkezést biztosítunk számukra. Különböző programokban lesz részük, többek között prezentációk az egyesületről, bécsi életről, egyetemekről, főiskoláról, kötelezettségekről; iskolák, ismertebb kollégiumok bemutatása; és egy kisebb csapatépítő buli a szervezőkkel együtt. Jelentkezési határidő: november 30.

Ha valaki kedvet kapott, és szeretne eljönni, a részletes leírást (regisztráció, fizetés stb.) a honlap nyitólapján, valamint a Facebook oldalunkon megtekintheti! Gyere, és jelentkezz Te is!

Némedi-Tóth Zsófia
Marketing és HR alelnök

Comments are closed.