Weboldalunk népszerűsége

Honlapunk célja a fiatal külföldön továbbtanulni vágyók minél szélesebb körű tájékoztatása az osztrák oktatási rendszerről, intézményekről, életről és a legfrissebb tudnivalókról. Arról hogy az általunk közölt cikkek és beszámolók eljutnak-e hozzátok, egyféle visszajelzés számunkra, hogy hányszor kattintottatok információk után kutatva honlapunkra. Az utóbbi hónapokban ezt 64 ezren tettétek meg, ami egy évek óta növekvő tendencia egyik legmagasabb értéke idén.

Az oldal látogatottsági statisztikái alapján a Magyar Diákok Egyesületének információs portálja a pályaválasztás és a felvételi eljárás előtti időszakban tudhatta magának a legnagyobb figyelmet.
Figyelemre méltó az a tény is, hogy rendszeres látogatóink mellett, egyre több új érdeklődő talál meg minket. Az új látogatók száma mintegy 55%-ra rúg az utóbbi pár hónapban. Reméljük, hogy megtaláljátok a számotokra szükséges információkat és az oldal további rendszeres látogatásával titeket is a rendszeres olvasóink között tudhatunk a jövőben.  Tehát „Klikk Dich Schlau !”
BA Timea Pahi

 

Top 2O leglátogatott oldal az mde.hu-n

Commentek zárolva