szolgáltatások

Események és segítség

Az MDE-VUS szolgáltatásai segítenek neked a bécsi életben, legyen szó tanulmányokról, munkáról vagy szórakozásról. Nézz szét az oldalunkon és ha felkeltettük az érdeklődésedet akkor találkozzunk valamelyik eseményünkön! Illetve ha kérdésed van akkor keress fel minket bátran!

Miért az MDE?

Egyesületünk lassan 25 éve képviseli a magyar diákság érdekeit Bécsben.

Mit biztosítunk?

Szórakozást, ismerkedési lehetőséget, és segítséget.
Mi kellhet még? 😀

Információs Hétvége

Még középiskolás vagy és szeretnél Bécsbe jönni továbbtanulni; de nem vagy biztos benne, vagy csak jól jönne kicsit több információ? Akkor a télen rendezett Információs hétvégéink neked szólnak. 2 napban bemutatjuk a várost és prezentációkat is kaptok az összes fontos tudnivalóval, lakhatástól kezdve az egyetemi rendszereken át a munkavállalásig.

Gólyaavatók

Új vagy Bécsben? Nem szeretnél lemaradni a Magyarországi gólyatáborok hangulatáról? Akkor itt a helyed! A minden évben megszervezett Gólyaavató az újonnan Bécsbe érkezett diákoknak hosszú ideje ad lehetőséget egymás megismerésére, új barátok szerzésére és felejthetetlen emlékek szerzésére.

Semester Opening és Closing Bulik

Minden semester kezdetét és végét is megünnepeljük a saját szervezésű bulijainkkal. Ha szereted a jó zenét és a jó társaságot itt a helyed!

Egyéb szórakoztató programok

Sörpong, pubquiz vagy csak egy vizsgafelkészítő sörözés?
Ne maradj le!

Vegyük fel a kapcsolatot!

Ha bármivel kapcsolatban kérdésed van, írj nekünk bátran!