Ilona Stüberl

Ilona Stüberl Fodor Mária

MDE tagoknak 15% kedvezmény.

A kis, kellemes, magyar ételspecialitásokat kínáló vendéglő két percnyi sétára van a Stephansplatz-tól, egy nyugodt kis mellékutcában, Bécs szívében (lásd a térképet).  

A kis terasz, melyről kilátás nyílik a “Pestsäule”-ra, kellemes időtöltést igér a látogatóknak. Közlekedéssel kapcsolatos problémák, mint zaj és szmog itt nincsenek.

A családi vállalkozás már 50 éve létezik, ezalatt szerves részévé vált a történelmi bécsi belvárosnak. Az étlapot rögtön nyolc nyelven olvashatjuk: Magyarul, németül, angolul, franciául, spanyolul, olaszul, japánul és oroszul.

etterem02

Bent 25 embernek van hely, nyáron és amíg az időjárás engedi, a teraszon is helyet foglalhat. Az étterem lefoglalható rendezvények céljából is. Négylábú barátait is szívesen látjuk!

gastgarten

1010 Wien, Bräunerstrasse 2.
Tel.: (+43 1) 533 90 29
Fax: (+43 1) 533 90 29 6
www.facebook.com/ilonastueberl

Nyitvatartás:
hétfőtől – vasárnapig: 11:30-23.00 (nincs szünnap)

A bécsi diákok az MDE-Heroes keretein belül meglátogatták Fodor Máriát, az Ilona Stüberl tulajdonosát, akitől sok érdekességet tudhattak meg. Volt szó a nehézségekről, hogy miért csak és kizárólak magyarok dolgaznak az étteremben már több mint 30 éve, illetve szóba kerültek pénzügyi, cégvezetési problémák is.

Képeket az eseményről a facebook oldalunkon találhattok.

Paluska Zsuzsanna Veronika Stanitz Gregor András Ilona StüberlIlona Stüberl Fodor Mária Paluska Zsuzsanna

Comments are closed.