Elérhetőségek

Keress minket

Tudjuk hogy a mai világban nagyon sok féle platformon lehet kommunikálni, egyesületünk igyekszik minél több helyen és módon elérhető lenni. Ha felmerült benned a kérdés, hogy „Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot az MDE-vel a legkönnyebben?” akkor jó helyen jársz.

Egyesületünk főleg Facebookon és Instagramon aktív, mindkét platformra kitesszük a közelgő eseményeinket posztként és storykkal igyekszünk interaktívabbá tenni a kapcsolatot a közönségünkkel (tudj meg többet az eseményeinkről). Mindkét platformon elérhetőek vagyunk, ha kérdésed van, vagy csak szeretnéd felvenni a kapcsolatot keress minket nyugodtan! 

Illetve Facebookon van jópár csoportunk (lásd lent), egyetemenként az ott tanuló magyarok diákoknak. Van egy nagy nyílt általános csoportunk is amelynek a nyílt chatjében bármilyen problémát vagy témát meg lehet vitatni.

Ezen kívül természetesen emailen is el lehet érni minket, azonban az emailek feldolgozása nem olyan gyors, ezért kérjük türelmüket amennyiben arra írtak nekünk.

Szervezetek és cégek akik hivatalos okból keresnek (szponzoráció, közös esemény), ezt kérlek tüntessék fel az email tárgyában; nyitottak vagyunk az együttműködésre.

elérhetőségek, MDE-VUS

Írj nekünk egyszerűen

Elérhetőségek

Cím:
Mariahilfer Straße 1/D, 1060, Bécs, Ausztria

Email:
info@mde.hu

Elérhetőségek

Cím:
Mariahilfer Straße 1/D, 1060, Bécs, Ausztria

Email:
info@mde.hu

Facebook csoportok Egyetemenként

Ha egy egyetemmel vagy egy adott képzéssel kapcsolatban specifikus kérdésed lenne, vagy csak szeretnéd megismerni az egyetemi társaidat akkor javasoljuk, hogy lépj be az egyetemednek létrehozott magyar Facebook csoportba.
A kérdéseidre a Messenger közösségi chatekben választ kaphatsz és egy közösség része lehetsz.

(a képek linkek a csoporthoz)

Med- VetMed Uni

Meduni és a Vetmed uni csoportja

Kunst und Musik Uni Ungarn

Universität für Musik und darstellende Kunst Wien
és az
Universität für Angewandte Kunst Wien csoportja