Partnereink és Támogatóink

Hálásak vagyunk partnereinknek és támogatóinknak is. Nélkülük nem lennénk ott ahol most jár az egyesület. Reméljünk a jövőben is sok közös programot tudunk szervezni együtt. Azokat a támogatóinkat tüntetjük fel az oldalon akik az elmúlt egy évben valamilyen módon segítették az egyesületünket.

Amennyiben akár az egyesület támogatása, vagy az MDE-vel való közös munka, esetleg egy közös esemény érdekelne, keress fel minket, nyitottak vagyunk kooperációra.

Partnereink

MDE Alumni

Magyar Diákok Egyeslete Alumni Club

BMME

Bécsi Magyar Munkásegylet

AMAPED

Ausztriai Magyar Pedagógusok Egyesülete

Club Pannonia

ÖH WU Foreign

Ausztriai Magyar Szervezetek Kerekasztala

Pozsonyi Magyar Szakkolégium

Bécsi Magyar Délibáb Kultúregyesület

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Collegium Hungaricum

EMIT

Európai Magyar Ifjúsági Tanács

Jelenlegi Támogatóink

Külön köszönet:

Nem feledkezhetünk meg jópár emberről akik bár jelenleg nem tagok, sokkal hozzájárulnak az egyesületünk munkájához. Köszönjük nekik a sok segítséget és energiát amit az MDE segítésére áldoznak.

Kovács Boglárka

2022 őszén költöztem ki Bécsbe, hogy az Universität Wien transzkultúrális kommunikáció szakának hallgatója lehessek. Gyakori résztvevője vagyok az MDE-s eseményeknek és a holnap lektorálásában segítettem.

Tóth Domonkos

Tag és elnök is volt az egyesületben, jelenleg is változatos tevékenységekkel segíti az egyesületet. Többek között cikkeket ír rólunk, kapcsolattartó szerepben van több egyesülettel, de ha úgy van az események lebonyolításában is segít.

Dobos Ákos

Több mint 100 esemény szervezése alatt volt az MDE rendezvényszervező alelnöke, és bár már nem tag, most is sokszor segít nekünk.

Cafe Wilheim

nem adnak olcsó sört mostanában

Gritsch Mátyás

Oberösterreichos faszi