Gólyaavató

Gólyaavatás bécsben

Ha Bécsben folytatod a tanulmányaidat, de nem szeretnél lemaradni a Magyarországon jól ismert gólyatáborok hangulatáról, akkor ez az esemény neked lett kitalálva.

Az Ausztriai Magyar Diákok Egyesülete (MDE-VUS) által már több mint 8 alkalommal megszervezett Gólyaavató lényegében egy lerövidített gólyatábor Bécsben. Egy felejthetetlen este és az azt követő nap alatt megismerkedhetsz csapatunkkal és rengeteg magyar diákkal akik szintén veled együtt kezdik itt a tanulmányaikat.

Egy felejthetetlen élmény, egy jó buli és egy remek alkalom új barátok szerzésére.

Jelentkezés

A jelentkezés a Gólyaavatóra nyáron fog megnyílni. Több árkategória lesz meghirdetve, a jelentkezés időpontjától függően. A jelentkezés menete ezen az oldalon, részletesen és érthetően le lesz írva.

Az esemény péntek este és az azt követő szombaton lesz megtartva.

Következő időpont:

2024 Október

Ne maradj le

Ha nem szeretnél lemaradni a következő Gólyaavatóról akkor add meg az emailcímed és azonnal értesítünk amint kint van az esemény időpontja és megnyílik a jelentkezés. Így nagyobb esélyed lesz az olcsóbb Early Bird jegy megvételére is.

Jelentkezés

Akár februárra vagy márciusra

BETELT

Tavaly nagyon gyorsan beteltek a helyek, ne maradj le!

Jelentkezés menete:

1. Űrlap kitöltése:
 
Az utolsó helyeket „first come, first serve” alapon osztjuk ki. Ha jelentkezni szeretnél az Információs Hétvégére, írj nekünk az info@mde.hu címre. Ha te írsz leghamarabb aktiváljuk neked az űrlapot és majd csak azután kell utalni a részvételi díjat, hogy kitöltötted.

2. Részvételi díj átutalása:

Számlatulajdonos: Verein Ungarischer Studierender
Cím: Hollandstraße 4, 1020 Wien
IBAN: AT47 2011 1844 9466 2900
BIC: GIBAATWWXXX
 
3. Email küldése (info@mde.hu)

Kérlek küldjétek el nekünk emailben:

– a banki átutalás igazolását,
– 18 év alatti résztvevők esetében a szülői beleegyezést
az Információs Hétvégén való részvételre! 
 
 
 
Szülői beleegyezés hiányában a 18 év alattiak nem vehetnek részt a hétvégén!
A regisztráció csak a részvételi díj befizetésével és az email elküldésével lesz érvényes, bármelyik lépés kihagyása esetén érvénytelen a jelentkezés!
A részvételi díjat a lemondási határidő lejárta után nem áll módunkban visszafizetni!
A programváltozás jogát fenntartjuk!
 
A jelentkezés sikerességéről visszaigazoló email-t küldünk, de ez eltarthat néhány napig, mivel a beérkezett jelentkezéseket fokozatosan dolgozzuk fel! Köszönjük a türelmeteket 🙂